U Prugovcu proslavljen blagdan Sv. Margarete

15.07.2019. 18:09:22

U Prugovcu proslavljen blagdan Sv. Margarete

Jučer je u Prugovcu proslavljen blagdan Sv.Margarete u organizaciji TZ područja "Dravski peski", Općine Kloštar Podravski te udruga iz istoimenog mjesta. 

Bogat cjelodnevni program započeo je Svetom misom u mjesnoj crkvi. U popodnevnim satima održao se malonogometni turnir između pionira Prugovca, Budančevice te Bušpana iz Kozarevca. Prvo mjesto uvjerljivo su osvojili pioniri Bušpana, drugo mjesto pripalo je domaćinima iz Prugovca a 3.mjesto zauzeli su pioniri Budančevice.

Održano je i natjecanje u kuhanju gulaša koje je okupilo 16 ekipa, a najboji gulaš skuhala je Udruga žena iz Kozarevca. Drugo mjesto pripalo je ekipi DVD Kloštar Podravski dok je treće mjeto zauzela Folklorna udruga Kloštar Podravski. U večernjim satima, članovi DVD-a Prugvac organizirali su javnu pokaznu vježbu koja je okupila mnoštvo zainteresiranih. 

Za dobru atmosferu i puno smijeha i veselja pobrinuo se Vid Balog, a za dobru zabavu i ples svih mještana i gotiju pobrinuli su se dečki iz  Kameleon banda.

Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji, a posebno hvala Podravka d.d. na suradnji i posudn+bi suncobrana kao i kuharima koji su ocjenjivali gulaš. Vidimo se i sljedeće godine sa još bogatijim programom.