Ruralna kuća za odmor "Klet Karas" nalazi se u mjestu Kozarevac, naselju u općini Kloštar Podravski. Smještena je u vinogradarskom predjelu "Smrčik", a s terase se pruža predivan pogled na naselje kao i predivnu Bilogoru. Unutar kuće nalaze se dvije sobe - jedna s bračnim krevetom za dvije osobe te jedna dvokrevetna za dvije osobe. Gosti također na raspolaganju imaju dnevni boravak s tv-om, kupaonicu, kuhinju, ali i vanjsku terasu i pečenjaru prigodnu za druženje, posebice u ljetnim mjesecima. Ispod kuće se nalazi  podrum u kojem vlasnici proizvode vina koja morate kušati. Za goste je osiguran besplatan parking, a postoji mogućnost igranja malog nogometa ili odbojke na pijesku. Daleko od gradske gužve, smještena u prirodi "Klet Karas" idealan je odabir za Vaš odmor. 

Ukoliko želite aktivnije provesti odmor, u samoj blizini nalazi se motocross staza "Karasov brijeg" gdje možete iznajmiti buggyje ili jednostavno otići na vožnju biciklima ili šetnju Bilogorom.

Description: https://www.tzpdravskipeski.hr/upload/editor/Lokacija.jpgSmrčik 35, Kozarevac, 48362 Kloštar Podravski Description: https://www.tzpdravskipeski.hr/upload/editor/mail.jpgdoriankaras8@gmail.com  Description: https://www.tzpdravskipeski.hr/upload/editor/Mob.jpg+385 99 775 7321