Pogledajte program proslave Dana Općine Podravske Sesvete

07.09.2021. 10:35:37

Pogledajte program proslave Dana Općine Podravske Sesvete

Dragi žitelji i posjetitelji Općine Podravske Sesvete,
u nastavku Vam donosimo Program proslave Dana Općine Podravske Sesvete. Ovogodišnja proslava bit će popraćena raznim kulturnim i sportskim događanjima, te zabavnim manifestacijama.
Program će započeti u subotu, 11. rujna biciklijadom koju organiziraju Turistička zajednica područja Dravski Peski, Dergez d.o.o. i udruge SUMA.

U nedjelju 12. rujna s početkom u 10 sati, očekuje nas natjecanje u starim sportovima na nogometom igralištu, natjecanje u gađanju glinenih golubova u Lovačkom domu LU ,,Jelen“ i turnir u odbojci na pijesku u TRC Karaula.
Proslava se nastavlja u petak, 17. rujna svečanim otvorenjem dječjeg vrtića ,,Leptirići“ u 11 sati. Potom, središnji sadržaj ovogodišnje proslave bit će svečana sjednica Općinskog vijeća Općine u Društvenom domu PS na kojoj će biti uručene i Zahvalnice Općine ovogodišnjim dobitnicima. U večernjim satima zabavu će osigurati Tamburaški sastav Dangube koji će održati koncert na nogometnom igralištu s početkom u 19 sati.
Bogat sadržaj nastavlja se i sutradan. U subotu, 18. rujna, popodne je predviđeno za izložbu fotografija Udruge umirovljenika PS, nogometnu utakmicu Sesvečkih veterana i NK Drave, mini olimpijadu za najmlađe posjetitelje, te za tradicionalnu vožnju kočijama. Od 15 do 19 sati, održati će se natjecanje u kuhanju gulaša.

Za više informacija oko prijave na natjecanje možete kontaktirati na broj 099 334 7733 Alen Janči direktor Turističke zajednice područja Dravski peski.

Nakon natjecanja u kuhanju gulaša, naše najmlađe očekuje dječja predstava na nogometnom igralištu, a osigurani su i besplatni napuhanci. Od 19 sati za zabavu će se pobrinuti grupa Enigma koja će nas zagrijati za koncert poznatog pop-rock sastava ,,Crvena Jabuka“ na nogometnom igralištu u 21 sat.
Za posljednji dan proslave, u nedjelju, 19. rujna, naše udruge pripremile su Dan otvorenih vrata gdje će održati predstavljanje udruga s početkom u 9 sati. Također, u isto vrijeme možete posjetite izložbu fotografija i kolača Udruge umirovljenika PS. U 11 sati održat će svečana Sveta misa u crkvi Svih Svetih. Proslavu završavamo svečanim preuzimanjem novog vatrogasnog kombija DVD Podravske Sesvete s početkom u 15 sati.
Ovim putem Vas pozivamo sve da zajedno proslavimo Dan naše Općine.
Sve detaljnije informacije za vrijeme i mjesto održavanja događaja, nalaze se u prilogu.