Ljetno kino ovog vikenda stiže u Kloštar Podravski i Kalinovac

20.07.2021. 11:59:38

Ljetno kino ovog vikenda stiže u Kloštar Podravski i Kalinovac

Ljetno kino pod nazivom 2. Dergez ljetna kino karavana na otvorenom ovog vikenda stiže u Kloštar Podravski i Kalinovac prema rasporedu:

23.07.2021. Kloštar Podravski 

Lokacija:pomoćno igralište NK Mladost Kloštar Podravski

Naziv filma: Glavni kuhar, komedija

Osim projekcije filma , osigurani su i drugi popratni sadržaji te animacija za najmlađe posjetitelje. Od 17 sati naši najmlađi posjetitelji moći će uživati u napuhancima , a od 18 sati Udruga SUMA za njih je pripremila raznovrsne igre i animaciju kao i poklon pakete. 

Od 19 do 21 sat posjetitelje će zabavljati bend Art, dok je iza 21 sat na rasporedu projekcija komedije pod nazivom "Glavni kuhar".

24.07.2021. Kalinovac

Lokacija: park u centru mjesta

Naziv filma: Godina vjenčanja

Osim projekcije filma koja će biti u parku u centru mjesta, osigurani su i drugi popratni sadržaji te animacija za najmlađe posjetitelje. Od 17 sati naši najmlađi posjetitelji moći će uživati u napuhancima koji će biti smješteni pored vatrogasnog doma, a od 18 sati Udruga SUMA za njih je pripremila raznovrsne igre i animaciju kao i poklon pakete. 

Od 19 do 21 sat u parku u centru mjesta posjetitelje će zabavljati bend Art, dok je iza 21 sat na rasporedu projekcija komedije pod nazivom "Godina vjenčanja".