U Kozarevcu održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu

28.09.2020. 09:11:25

U Kozarevcu održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu

MK Karas team, Turistička zajednica područja Dravski peski i Općina Kloštar Podravski bili su organizatori još jednog Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu koje se održalo jučer na stazi Karasov brijeg u Kozarevcu. Održavanju ovoga događaja uvelike su pomogli i Koprivničko - križevačka županija te Turistička zajednica Koprivničko - križevačke županije. Izvrsno vrijeme išlo je na ruku organizatorima pa se i ove godine okupio veliki broj gledatelja i ljubitelja ovoga sporta. Osim brojne publike, motocrossu su nazočili i zamjenik župana Koprivničko - križevačke županije Ratimir Ljubić, načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović, pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko - križevačke županije Kristina Sočev te direktor TZ područja Dravski peski Alen Janći. Motocross staza Karasov brijeg već dugi niz godina prepoznata je kao jedna od najboljih u Hrvatskoj, a tako je bilo i ove godine zahvaljujući Antunu i Hrvoju Karas koji paze na svaki detalj staze kako bi ona bila idealna za svakog vozača. Voženo je nekoliko kategorija :  MX 50, MX65, MX85, B250, B OPEN, VETERANI A I B LIGA, MX2 I MX OPEN.

Mia Ribić bila je najbrža u kategoriji MX žene, Prančić Jurica u klasi MX 50, Novak Alex u klasi MX65, Mia Ribić u klasi MX85, Matija Kelava u klasi MX OPEN, Celjak Mislav u klasi B250, Petaj Roberto u klasi B OPEN, Koščak Borut u klasi MX Veterani A, Marović Dragutin u klasi MX Veterani B, a većini najzanimljivija klasa bila je MX 2 u kojoj vozi naš domaći vozač Hrvoje Karas koji je u obadvije utrke bio prvi i time obradovao brojne navijače. 

Zahvaljujemo se svim posjetiteljima na dolasku i pridržavanju uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite i organizatora. Također se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli da Kozarevac još jednom bude domaćin najboljih vozačima Hrvatske u motocrossu. Vidimo se i sljedeće godine !