Provedite Valentinovo u srcu Podravine - na Dravskim Peskima

03.02.2022. 08:55:25

Provedite Valentinovo u srcu Podravine - na Dravskim Peskima

Ukoliko se još niste odlučili kamo izvesti dragu osobu povodom Valentinova, mi vam preporučamo destinaciju Dravski Peski. Predivno područje smješteno u srcu Podravine obuhvaća prostor četiri općine : Ferdinandovac, Kalinovac, Kloštar Podravski i Podravske Sesvete. Tražite li smještaj ili ukusnu i bogatu tradicionalnu ponudu, onda je ovo upravo za vas. 

Kuća za odmor Legacy Prugovac

Kuća za odmor Legacy nalazi se u malenom mjestu Prugovac, podno obronaka Bilogore te svega nekoliko kilometara od europske Amazone – predivne rijeke Drave. Kuća je kapaciteta 8 osoba raspoređenih u tri sobe. U dvorištu na raspolaganju su brojni sadržaji poput bazena, jacuzzija, dječjeg igrališta te ljetne terase s pečenjarom. Svaka soba ima svoju kupaonicu, tv i klimu. Gostima je također na raspolaganju sauna te dvije kuhinje za pripremu hrane. Kuća je smještena u vinogradarskom predjelu tako da ćete imati svoj zasluženi mir i tišinu. Ukoliko ipak odlučite malo aktivnije provesti svoj odmor, možete se provozati biciklom jednom od brojnih biciklističkih staza, otići na rafting, paintball, vožnju brodom ili jednostavno uživati u brojnim ljepotama destinacije Dravski Peski.

Prugovac, Vinogradska 46 info@opgnjiric.hr+385 99 200 3812

    

Kuća za odmor Dravski raj ****

Kuća za odmor Dravski raj smjestila se na Lepoj Gredi u općini Ferdinandovac tik uz stari tok rijeke Drave. Kuća raspolaže kapacitetom 8 osoba, a osim toga gosti mogu uživati u predivnoj prirodi, vrtu, mjestu za roštiljanje, novoopremljenom prostoru za zabavu kao i biljaru i stolnom nogometu. U ljetnim mjesecima na raspolaganju su sezonski bazen i jacuzzi. Za sve ljubitelje prirode i mirnog odmora, ovo je idealna lokacija. 

Ferdinandovac, Lepa Greda 23 blazenkaspoljaric91@gmail.com  +385 91 185-7117